Alle collectiesDe Blossom app
Ik heb een probleem met de Blossom app op mijn smartphone, wat moet ik doen?
Ik heb een probleem met de Blossom app op mijn smartphone, wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een probleem met de Blossom app? Probeer dan onderstaande stappen. Heb je daarna nog steeds problemen? Laat ons iets weten!

App herstarten

• Sluit de Blossom Applicatie volledig af.

• Wacht enkele seconden en open de applicatie opnieuw.

App updaten

• Controleer in de Google Play Store of Apple App Store of er updates beschikbaar zijn voor de Blossom App.

• Installeer de nieuwste update indien beschikbaar.

App herinstalleren

• Verwijder de Blossom App van je apparaat.

• Download en installeer de applicatie opnieuw vanuit de app store.

Apparaat herstarten

• Zet je apparaat volledig uit.

• Wacht enkele seconden en zet het apparaat opnieuw aan.

• Open de Blossom Applicatie opnieuw.

Controleer je internetverbinding

• Zorg ervoor dat je apparaat verbonden is met een stabiele internetverbinding.

• Probeer de app te openen via zowel Wi-Fi als mobiele data om te zien of het probleem zich blijft voordoen.

Systeemupdates Controleren

• Controleer of er systeemupdates beschikbaar zijn voor je apparaat.

• Installeer alle beschikbare updates.

Contacteer ons

• Als geen van de bovenstaande stappen werkt, neem dan contact met ons op.

Belangrijke Tips:

• Noteer eventuele foutmeldingen die verschijnen en geef deze aan ons door.

• Probeer vast te stellen of het probleem zich op een specifiek moment of bij een specifieke actie voordoet (bijvoorbeeld bij het invullen van het adres of je rekeningnummer).