Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesOver Blossom
Wat maakt Blossom uniek in de markt?
Wat maakt Blossom uniek in de markt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt


Het online platform van Blossom is ontworpen om zowel werkgever als werknemer op een makkelijke manier te ontzorgen rond elektrisch laden en alles wat daarbij komt kijken.

Werkgevers krijgen toegang tot een gebruiksvriendelijk beheerplatform dat een uitgebreid overzicht biedt van onder andere de status van de geÏnstalleerde thuisladers, het verbruik per werknemer aan zowel thuisladers als publieke laders, beheer van laadpassen en inzicht in laadkosten en terugbetalingen.

Voor de werknemer biedt de Blossom-app de mogelijkheid om eenvoudig de status van hun thuislader, de kosten van verbruik zowel thuis als onderweg en terugbetalingen op te volgen. Onze ingebouwde slimme technologie zorgt voor efficiënt energiebeheer voor zowel de wagen als de woning, onafhankelijk van het type thuislaadpunt dat wordt gebruikt.

Ook de volledige intake die nodig is voor het installatieproces van een thuislader wordt van a tot z in de app geregeld. Dit betekent dat werknemers vanaf het kiezen van een geschikte thuislaadoplossing tot aan de uiteindelijke installatie en ingebruikname, een centrale rol spelen in het proces. De werkgever blijft steeds op de hoogte via het beheerplatform.

Bij vragen of problemen kan de werknemer steeds een antwoord vinden via ons klantenondersteuning langs onze digitale kanalen.

Deze benadering versterkt de digital-first ervaring die Blossom biedt aan zowel werkgever als werknemer.

Was dit een antwoord op uw vraag?