Alle collectiesSlim Laden
⚠ Waarschuwing rond het gebruik van de Alfen EVE-Connect App ⚠
⚠ Waarschuwing rond het gebruik van de Alfen EVE-Connect App ⚠
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben gemerkt dat er een bug in de Alfen EVE-Connect app zit die de werking van onze load balancing en Slim Laden functionaliteit ernstig kan verstoren.

Beschrijving van het probleem

Een van de instellingen in de Alfen EVE-Connect app is de mogelijkheid om het laadvermogen handmatig te beperken met een schuifregelaar. Zodra deze instelling wordt geactiveerd, zet dit een niet-omkeerbare parameter op de thuislader.

Vanaf dat moment negeert de thuislader onze gehele load balancing Slim Laden functionaliteit.

De enige manier om deze instelling ongedaan te maken is door een technieker ter plaatse te laten komen. We adviseren daarom ten zeerste om deze app niet te gebruiken.

Blossom heeft dit probleem onderzocht en aan Alfen gemeld. Zij zijn bezig met het zoeken naar een oplossing.